fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

De Vriendenkring

Waanrode

Welkom bij de Vriendenkring

Onze kinderen weten als geen ander dat vriendschap belangrijk is en dat ze elkaar nodig hebben. Hun leefwereld speelt zich voor een groot deel in de school af. De school draagt een grote verantwoordelijkheid, maar ook als ouder spelen we hier een belangrijke rol in. Met de ouderraad vervullen wij deze rol financieel, maatschappelijk of logistiek.

Wij willen activiteiten organiseren samen met en ten voordele van de school. Met een groep enthousiaste ouders zetten wij hier onze schouders onder en verzamelen we zo extra financiële middelen om de maximumfactuur van elke ouder te drukken.

Dit schooljaar lanceren we een nieuwe activiteit in het najaar nl een heuse kerstmarkt! Onze restaurantdag is een vaste waarde in het voorjaar en het schoolfeest mag natuurlijk niet ontbreken om het schooljaar af te sluiten. We maken er een feestweekend van met pop-up bar “Bar du Soleil”.

Organiseer je graag mee en wil je ons helpen? Kom dan uit je zetel en luister even mee tijdens één van onze vergaderingen. Klik op onze kalender om de vergaderingen te zien.

Vergader je liever niet? Maar steek je wel graag de handen uit de mouwen? Kom ons gerust helpen op één van de activiteiten. Laat het ons weten en we brengen je op de hoogte: info@devriendenkringwaanrode.be.

Klik hier voor onze facebook

Klik hier voor de schoolwebsite

TROOP mee voor onze school

De activiteiten voor het schooljaar 2023-2024


We verheugen ons om jullie te ontmoeten op volgende activiteiten:
- 15 december 2023: kerstmarkt
- 17 maart 2024: restaurantdag
- 25 mei 2024: pop-up bar "Bar du Soleil"
- 26 mei 2024: schoolfeest

We zijn ook van de partij op feesten zoals de schoolmusical, Pasen en tijdens de Verkeersweek.


Vergaderingen De Vriendenkring


Altijd welkom om te komen luisteren, mee brainstormen, samen aan tafel te zitten! Een Vriendenkring-vergadering is altijd gezellig! Onze vergaderingen vinden plaats in het klaslokaal van groep 7.
- 12 september 2023: eerste vergadering met kennismaking
- 10 oktober 2023
- 7 november 2023
- 5 december 2023
- 9 januari 2024
- 6 februari 2024
- 5 maart 2024
- 16 april 2024
- 7 mei 2024
- 4 juni 2024

Komende activiteiten